Hoppa till sidans innehåll

Stöd KFUM Örebro Basket


KFUM Örebro Basket vill att det ska vara ekonomiskt möjligt för alla att delta i vår verksamhet. För oss är det därför viktigt att hålla våra medlems- och träningsavgifter så låga som möjligt. 

Örebro kommun är en av de kommuner i Sverige som har högst andel barnfattiga. I vår verksamhet finns det barn och unga i alla socioekonomiska klasser och därför är det en självklarhet för oss att arbeta med att erbjuda alla lika möjligheter att delta och utvecklas i vår förening. 

Du kan enkelt stödja och bidra till vår verksamhet. Vi har flera olika förslag.

  • Stödmedlemskap - 100 kr/år. Ger dig också rösträtt och påverkansmöjligheter i föreningen. Betalas till bankgiro 5503-7832. Ange namn på inbetalningen.
  • Vår vän - valfri inbetalning till vårt bankgiro 5503-7832. Ange namn på inbetalningen. Stödmedlemskap ingår.
  • #geborttillsport - skänk utrustning (skor, boll, shorts, linnen etc) till andra som behöver det bättre. Hör av dig till Andrew Pleick, This is a mailto link.
  • Föreningsfadder - Varje år ger Gräsroten 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. Om du är kund hos Svenska Spel kan du bli föreningsfadder. Att bli föreningsfadder kostar ingenting för dig. Du behöver bara välja KFUM Örebro Basket. Varje gång du spelar ger du sedan automatiskt poäng till din favoritförening. Poängen avgör hur stor andel föreningen får när vi betalar ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten en gång om året.

TACK för ditt stöd!

Uppdaterad: 25 APR 2015 16:51 Skribent: Kristin Stenman
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
KFUM Örebro Basket - Basket
Lertagsgatan 2
70347 Örebro

Kontakt:
Tel: 0733224287
E-post: This is a mailto link

Se all info