Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Varför samarbeta med oss?

KFUM Örebro Basket tar genom sin verksamhet ett stort samhällsansvar. Vi skapar en meningsfull och aktiv fritid för våra medlemmar. Personlig utveckling är lika viktigt som idrottslig. Vi har drygt 300 barn och ungdomar fördelat på 20 lag. Våra medlemmar är fördelade på lika många killar som tjejer. Vi är väldigt stolta över att vara en mångkulturell förening där människor från olika kulturer träffas, byter erfarenheter och samarbetar.

I KFUM Örebro Basket vill vi genom glädje, upplevelse och gemenskap skapa framgång både på och utanför basketplanen. Våra grundvärderingar kallar vi GUG (glädje, upplevelse, gemenskap). Genom dessa grundvärderingar hoppas vi skapa en positiv atmosfär i klubben, där vi tycker att varje barn och ungdom ska ha samma möjligheter att utvecklas. En av de främsta drivkrafterna som vi bland annat hoppas förmedla till våra medlemmar är att ha kul när man spelar match och tränar, att alla ska uppmuntra varandra och att alla ska kämpa efter bästa förmåga.

Genom att stödja oss visar ni att ni stödjer våra värderingar och ett samarbete med oss innebär således en exponerinsmöjlighet med association till dessa värderingar. Utöver detta erbjuder vi även er möjligheter att synas i samband med våra arrangemang.

 

Kontakta Andrew Pleick på tfn 073-322 42 87 eller e-post This is a mailto link för fullständig information om alla varianter av samarbeten som finns.

Uppdaterad: 04 OKT 2017 16:32 Skribent: Kristin Stenman
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
KFUM Örebro Basket - Basket
Lertagsgatan 2
70347 Örebro

Kontakt:
Tel: 0733224287
E-post: This is a mailto link

Se all info