Hoppa till sidans innehåll

Klubbshop


KFUM Örebro Basket har i samarbete med TEAM SPORTIA tagit fram en klubbprofil med allt det Du kan behöva som basketspelare.

Klubbprofilen hittar ni genom att klicka här (uppdaterad 2017-10-1).

Det är föreningens viljeinrikting att alla profilkläder som bärs i föreningens namn ska vara enhetliga och följa riktlinjerna för vår grafiska profil enligt klubbprofilen. Genom att långsiktigt använda en inköpskanal ökar också våra möjligheter att förbättra relationen och avtalet än mer över tiden. Låt oss hjälpas åt med detta!

 

Följande riktlinjer gäller för tryck på våra profilkläder:

 • KFUM’s logga (triangeln) trycks på samtliga profilprodukter. För klädesplagg ska den i första hand placeras fram på vänster sida (närmast hjärtat), i andra hand centrerat på bröstet (i de fall det redan finns ett befintligt tryck att utgå ifrån som är centrerat) eller i tredje hand på vänster arm. För övriga profilprodukter placeras den enhetligt på det ställe som är lämpligast.
 • Ryggtryck av typen "All star" (KFUM Örebro Basket) trycks enbart och alltid på Träningsoverall, Hood-tröja, T-shirts (bomull & funktionsmaterial) samt sk Shooting-shirt.
 • Egen profilering av namn och/eller nummer kan göras på samtliga produkter, men ska i så fall följa en enhetlig linje inom hela laget/truppen, vilket samordnas och godkänns av respektive ledare.
  Det trycks i så fall:
  - fram: i första hand på höger bröst och/eller ben och i andra hand centrerat (om det blir en bättre helhetslayout). I vissa fall kan plaggen ha redan befintliga profiltryck på avsedd plats och då kan även vänster sida användas för att få en symmetrisk design.
  - bak: centrerat (topp, mitten eller längst ned). 
  Litet namn, liten siffra samt initialer används fram. Stort namn och stora siffror användas bak. 

Föreningen kontaktperson för samarbetet med Team Sportia är Andrew Pleick och ni når honom på tel 073-322 42 87 alternativt This is a mailto link

Beställning och leverans hanteras av Team Sportias klubbshop som ligger på Prologgatan 3. Kontaktperson där är Per Johnsson och ni når honom på tel 019-223389 alternativt This is a mailto link.

Vi arbetar ständigt med att förbättra profilen så att den ska spegla vad föreningens medlemmar har behov av. Saknar ni något så kontaktar ni Andrew. Det gäller även om ni har behov av större inköp. Priserna som anges i profilen avser köp av enskilda produkter. Vid större beställningar, tex av bollar eller kläder till ett helt lag, så finns möjlighet att få ytterligare rabatter.

 

Basketskor

För inköp av basketskor så rekommenderar vi något av följande inköpsställen (baserat på tidigare erfarenheter från spelare och ledare):

 • Stadium har flera modeller på sin hemsida och brukar ha 1-2 olika modeller i butiken på Stortorget. De brukar emellanåt även ha ett utbud av föregående års modeller i sin Outlet på Aspholmen.
 • 2win är en butik i Stockholm som har ett brett utbud av basketprodukter, men som även har en webshop där man brukar få hem skorna på 1-2 dagar. Då får man förstås betala extra för frakt, men man kan kanske göra en gemensam beställning tillsammans med några lagkamrater. 
 • Basketshop har också en butik i Stockholm med en kompletterande webshop där man hittar ett brett utbud av basketprodukter enligt samma upplägg som 2win.
 • XXL vid Mariebergs Köpcentrum brukar även ha ett urval av basketskor.

Vi arbetar även kontinuerligt för att öka utbudet av basketskor hos stadens sporthandlare, men pga av liten efterfrågan och små försälljningsvolymer så går det trögt.

Uppdaterad: 07 MAR 2018 14:24

 

Postadress:
KFUM Örebro Basket - Basket
Lertagsgatan 2
70347 Örebro

Kontakt:
Tel: 0733224287
E-post: This is a mailto link

Se all info